Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Olt Firme Slatina Tamplarie si termopane Slatina Oferte si reduceri Meniu Principal

Tamplarie PVC, termopane si usi de garaj Slatina - Crisdan Invest
Obiectul principal de activitate al firmei Crisdan Invest SRL din orasul Slatina, este producerea de tamplarie PVC, Aluminiu si geamuri termopane.


La fabricarea usilor si ferestrelor se folosesc profile din PVC de la cei mai renumiti producatori de profile si anume Rehau, Aluplast si Salamander.


Tamplarie PVC si termopane orasul Slatina - Crisdan Invest


Termopane Slatina


Crisdan Invest este producator de geam termopan, iar la fabricarea acestuia foloseste sticla de la cel mai mare producator de sticla - Saint Gobain. Va punem la dispozitie de o gama variata de sticla, cum ar fi: clara, low-e, four seasons(4 anotimpuri), sticla antiefractie, reflexiva, mata, sticla ornamentala, etc.Rulouri exterioare si usi de garaj

Crisdan Invest comercializeaza rulouri exterioare din aluminiu si usi de garaj tip rulou si sectionale, asigurand transportul si montajul acestora.


Avantajele rulourilor exterioare:
• se adapteaza oricarui tip de tamplarie PVC si nu numai, cresc randamentul termic cu peste 20%, scazand costurile cu incalzirea in timpul iernii.
• rulourile exterioare protejeaza tamplaria contra intemperiilor, asigurandu-i o durata de viata mai mare.
• au un rol important antiefractie.


Apeland la Crisdan invest Slatina beneficiati de calitate la standarde europene la cel mai bun raport calitate - pret.


Masuratorile, transportul si montajul - Gratuit, iar pentru produsele achizitionate de la noi (tamplarie, usi si fereste cu termopane, rulouri si usi de garaj) beneficiati de Garantie intre 5 si 10 ani.
Imagini tamplarie PVC si termopane Crisdan Invest Slatina
Date contact Crisdan Invest Slatina
Telefon: 0761.608.072 | 0766.300.582

E-mail: crisdan.invest_srl@yahoo.com | crisdaninvest@gmail.com

Facebook: Click Aici!

Adresa: Strada Cireasov, Nr. 42, Slatina, Judetul Olt | Vezi pe harta!


In cazul in care nu cunoasteti orasul, sunati un taxi din Slatina.