Taxi Slatina - telefon, tarife, pareri

Firme de taxi din Slatina cu numere de telefon si tarife

Taxi Slatina
Ai nevoie de un taxi in Slatina pentru a te deplasa la serviciu, la scoala, la intalnire sau pur si simplu pentru a cunoaste orasul?


Daca esti in cautarea unui numar de telefon de taxi in Slatina, Cartierul-Meu.com a alcatuit o lista cu firmele ce ofera servicii de transport persoane in regim de taximetrie.


Aici vei gasi numere de telefon pentru comenzi, tarife si parerile clientilor despre taxiurile din Slatina.


In Slatina exista 3 firme de taxi care isi desfasoara activitatea de transport persoane in localitate si in localitatile adiacente, cea mai mare (ca si marime a parcului auto) fiind Taxi Olt Alex.


Firma de taxi Hello din orasul Slatina

Hello Taxi ofera servicii de transport persoane in regim de taximetrie in orasul Slatina si in localitatile invecinate. Numere de telefon pentru comenzi, tarife si parerile clientilor.

Firma de taxi Mobil din orasul Slatina

Mobil Taxi ofera servicii de taximetrie, transport persoane si dispecerat in Slatina. Numere de telefon pentru comenzi, tarife si parerile clientilor.

Firma de taxi Olt Alex orasul Slatina

Olt Alex este cea mai mare si cea mai veche firma de taxi din orasul Slatina. Numere de telefon pentru comenzi, tarife si parerile clientilor.

Firma de taxi Catalin Moisuc, orasul Slatina

Ofert transport persoane si bagaje cu auto Chevrolet Aveo pe orice distanta, cu tarife negociabile. Transport in Slatina in regim taxi.