Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Adauga firma Contact Oferte si reduceri Meniu Principal

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului
Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi, asa ca vom utiliza informatiile pe care le furnizati despre dvs. doar pentru a ne ajuta în îmbunatatirea serviciilor. Nu vom transfera aceste informatii unei terte parti decât daca e necesar pentru a raspunde cererii dvs. Vom folosi adresele de e-mail pentru a va raspunde la e-mailurile care ne sunt trimise. Aceste adrese nu sunt folosite în alt scop si nu sunt puse la dispozitia altor parti.


Termeni si Conditii de Utilizare


Prezentul site web a fost publicat ca un serviciu gratuit destinat vizitatorilor nostri. Vizitand paginile acestui website, acceptati implicit conditiile si termenii de mai jos.


Va rugam cititi cu atentie!
Aceaste pagini web, termenii si conditiile sale, sunt guvernate de legile statului roman. Toate eventualele dispute vor fi rezolvate in baza legilor existente.


Drepturi de autor


Continutul acestei pagini web este protejat de Legile Statului Roman si tratate internationale. Copierea, distribuirea, transmiterea si folosirea neautorizata si in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute materialele din aceasta pagina web, sunt strict interzise.


Atentie!


• Materialele de pe aceasta pagina web nu pot fi considerate ca fiind oferte, sfaturi sau recomandari de nici un fel. Facem eforturi considerabile pentru ca informatiile prezente aici sa fie corecte si aduse la zi. Ne rezervam dreptul de a revizui si modifica informatiile aparute aici fara nici un avertisment.
• Nu garantam pentru acuratetea informatiilor prezente pe aceasta pagina web si nu ne asumam nici o responsabilitate privind stabilitatea legaturii cu aceasta pagina web, in momentul accesarii informatiilor.

• Toate paginile acestui website, precum si informatiile continute de acestea sunt puse la dispozitie "ASA CUM SUNT" si fara nici un fel de garantie.


Limitarea accesului


• Informatia prezenta pe website-ul Cartierul-meu.com (numit in continuare "Cartierul-meu.com") nu se va utiliza pe teritoriul oricarei tari sau jurisdictii sau de catre persoanele pentru care acest lucru constituie o incalcare a legii.
• Daca acest lucru este valabil si pentru Dumneavoastra, nu sunteti autorizati sa accesati sau sa utilizati informatia de pe acest website.


Conditii de utilizare:


Va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii de utilizare (numite in continuare "Conditii de Utilizare") pentru ca ele se aplica in cazul in care accesati sau utilizati acest site web. Accesand website-ul sau oricare pagina din cadrul website-ului, inseamna ca acceptati si intelegeti aceste Conditii de Utilizare.
• Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii de Utilizare, va rugam sa nu utilizati si sa nu accesati acest website.
• Cartierul-meu.com poate modifica aceste Conditii de Utilizare in orice moment, fara o notificare prealabila.

• Orice persoana care acceseaza sau foloseste informatiile incluse in acest website este denumita "Utilizator".

• Acest website este detinut de catre Adrian Stefanescu PF (numita in continuare Proprietar), cu domiciliul in Romania.
• Legea aplicabila pentru acest website si pentru Conditiile de Utilizare este legea romaneasca.


1. Excluderi generale:


• Materialul si informatia de pe acest website sunt furnizate ca atare si fara garantii de orice fel, fie exprese sau implicite.
• Orice garantii incluzand, dar fara a se limita la, garantii implicite pentru uzul comercial si potrivite pentru un anumit scop sunt excluse.
• Nu este oferita nici o garantie cu referire la continutul, functionalitatea, link-urile sau comunicarile de date; de asemenea, nu se ofera garantie pentru defectele, erorile sau rectificarile aparute, pentru intreruperea comunicatiei, interceptarea sau pierderea informatiei, pentru absenta virusilor sau a altor componente daunatoare.

• In nici un caz Proprietarul sau Cartierul-meu.com nu vor fi raspunzatoare pentru orice costuri sau pagube fata de terti, inclusiv pagube directe, indirecte, speciale, incidentale sau rezultand din sau in legatura cu accesul sau utilizarea website-ului sau imposibilitatea de a accesa sau utiliza acest website, sau oricare dintre functiile sau caracteristicile lui, inclusiv, in legatura cu rasfoirea, sau descarcarea oricaror informatii, date, texte, imagini sau alt material accesibil prin acest website sau oricare alt website care are link-uri dinspre si catre acest website.

• Este responsabilitatea Utilizatorului acestui website de a evalua acuratetea, deplinatatea, siguranta si utilitatea opiniilor, serviciilor sau a altor informatii oferite. Orice informatie furnizata in acest website se regaseste conditionata de faptul ca nu trebuie considerata ca si consultanta legala, fiscala, financiara, ca investitie sau ca altfel de sfat profesional in privinte sau probleme specifice. In mod corespunzator nu ne asumam nici o raspundere pentru orice utilizare sau utilizare necorespunzatoare a acestor informatii.
• Utilizatorii acestui website ar trebui sa consulte specialistii in legatura cu circumstantele lor personale.


2. Fara oferte


• Nici un material de pe acest website nu trebuie interpretat ca o cerere de oferta, oferta, sfat, recomandare sau orice alt serviciu de a achizitiona sau a dispune de orice investitie sau de a se angaja in orice alta investitie sau tranzactie.
• Pentru orice informatie despre produse, servicii sau tari specifice a se consulta site-ul respectiv.


3. Proprietatea intelectuala


• In afara unei stipulatii contrare, toate informatiile, textele, imaginile grafice, sigla, caracteristicile si functiile, precum si asezarea in pagina(incluzand design-ul) continute in acest website sunt proprietatea exclusiva a Cartierul-meu.com.
• Totusi Utilizatorul poate descarca sau printa orice pagina de pe acest website pentru uzul personal, necomercial cu conditia de a nu elimina clauzele privind drepturile de autor.

• La realizarea acestui website s-a folosit design, imagini, texte sau informatii obtinute din surse libere de informatii de pe internet, descrierile firmelor sunt primite de la reprezentantii legali ai acestora, sau sunt conceptie proprie iar noi nu suntem raspunzatori sub nici o forma, nu putem fi invinuiti sau supusi la plata unor daune pentru folosirea sau orice altfel de taxe pentru folosirea acestora. La data si locatia de unde au fost preluate imaginile, textele sau informatiile in momentul introducerii lor in contextul website-ului, acestea nu erau ingradite sau sub clauzele dreptului de autor.
• In cazul in care o persoana fizica sau/si persoana juridica face dovada ca este autorul sau detine drepturi de autor pentru design, imagini, texte sau informatii folosite in acest site, este obligata sa ne instiinteze si sa faca dovada acestor drepturi. Noi va trebui sa eliminam acel design, imagine, text sau informatie imediat dupa primirea sesizarii in scris si nu va fi responsabila pentru plata vreunei sume pentru folosire a acestor elemente nici inainte de primirea sesizarii nici dupa primirea sesizarii.


4. Link-uri


• Link-urile de pe acest website sau alte site-uri web sunt oferite numai pentru informarea si convenienta Utilizatorului.

• Proprietarul si Cartierul-meu.com nu isi asuma responsabilitatea si nu raspunde in legatura cu orice website care are link-uri din acest website (sau orice website care duce la acest site web), inclusiv continutul si operarea lor. Proprietarul nu analizeaza si nu monitorizeaza asemenea link-uri. Aceste website-uri pot proveni din afara tarii dumneavoastra si sunt supuse unor reglementari si legislatii diferite.

• Un link de pe acest website catre un alt website (sau un link de pe un alt website catre acest site web) nu reprezinta o referinta, garantie, aprobare, promovare, oferta sau solicitare in legatura cu asemenea website-uri, continutul lor sau orice alte produse sau servicii promovate sau distribuite prin acel website. Proprietarul considera ca link-urile catre website-urile accesibile publicului, pagini de web, grupuri de informare si alte surse sunt permise in mod legal si respecta asteptarile celor care utilizeaza in mod obisnuit Internetul.

• Site-ul Cartierul-meu.com contine link-uri catre alte site-uri web, unele link-uri fiind de afiliere. Va rugam sa luati nota de faptul ca nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web si va sfatuim sa cititi declaratiile de confidentialitate ale fiecarui website care colecteaza informatii personale.

• Nu garantam pentru acuratetea legaturilor dinspre/inspre pagina de web Cartierul-meu.com. Legaturi catre sau dinspre alte pagini web - nu suntem raspunzatori pentru continutul sau acuratetea altor pagini web.


5. Confidentialitate


• Proprietarul isi ia masuri de precautie rezonabile pentru a mentine informatia obtinuta de la vizitatorii on-line in siguranta impotriva accesului si utilizarii neautorizate si revizuieste periodic masurile de securitate. Nu trimiteti informatii confidentiale sau personale Proprietarului prin acest website. Nu se creeaza o legatura de confidentialitate intre Utilizator si Proprietar/Cartierul-meu.com prin transmiterea unor informatii catre Proprietar/Website. Orice informatie pe care Cartierul-meu.com o primeste prin intermediul site-ului web, in afara de informatia de identificare personala este considerata non-confidentiala.

• Informatia de identificare personala este utilizata de Cartierul-meu.com doar pentru a procesa o cerere de informatie din partea Utilizatorului sau pentru comercializa produsele si serviciile noastre.

• Prin transmiterea de informatii catre Cartierul-meu.com prin intermediul site-ului web sau oricare alte mijloace elctronice, Utilizatorul acorda Cartierul-meu.com dreptul de a utiliza, reproduce, prezenta, modifica, distribui sau procesa informatia respectiva.

• Cartierul-meu.com are dreptul de a utiliza informatia inclusiv orice tehnici sau idei continute aici fara nici un fel de taxa si pentru orice scop.


6. Supraveghere


• Proprietarul si Cartierul-meu.com nu este obligat sa monitorizeze orice oferta sau transmisie catre si prin intermediul website-ului sau orice alt site web care are link de la si catre website. Cartierul-meu isi rezerva totusi dreptul de monitoriza, inclusiv orice fel de chat room sau website-uri similare.

• Utilizatorul este de acord ca transmiterea informatiei nu implica nici o obligatie si ca prin inregistrarea sau transmiterea de informatie, cu exceptia datelor de identificare personale, nu este creata nici un fel de relatie contractuala intre Utilizator si Cartierul-meu.com.


7. Comportamentul Utilizatorului


La accesarea sau utilizarea oricarei parti din acest Site, nu este permis sa:

• sa se plaseze orice informatie care contine elemente ilegale, amenintatoare, abuzive, jignitoare, defaimatoare, obscene, pornografice, vulgare sau care pot ridica obiectii de orice fel, inclusiv dar fara a se limita la orice transmisii care constituie sau incurajeaza comportamente care sunt considerate fapte penale, care pot atrage raspunderea civila sau care incalca in orice alt mod legea nationala sau internationala;
• sa se plaseze sau sa se transmita orice informatie sau software care contine un virus, vierme, virus Troian sau orice alt element daunator
• sa se interfereaze cu functionarea acestui site web sau sa se restrictioneze sau impiedice accesul oricarui alt Utilizator al acestui website
• sa se plaseze, sa se faca public, sa se transmita, reproduca, distribuie sau exploateze orice informatie, software sau alt material, obtinut prin intermediul website-ului in scopuri comerciale fara acordul scris si prealabil al Website-ului;


Avertisment:


• Orice tentativa a oricarei persoane de a provoca pagube acestui site web sau de a submina operarea poate constitui o incalcare a legilor civile sau penale.
• Cartierul-meu.com isi rezerva dreptul de a pretinde daune pentru pagubele provocate de o asemenea persoana in limitele legale.8. Legea aplicabila si jurisdictia, limitarile impuse de legea locala, actualizarile, altele.


Site-ul web si aceste Conditii de Utilizare vor fi prezentate, aplicate si executate in conformitate cu legile Romaniei fara referinta la principiile legii conflictuale. Instanta competenta este cea din Romania.

Website-ul nu admite prin acest paragraf ca orice informatie, material sau caracteristici/functii care ii apartin se pot utiliza in orice alta jurisdictie.

Acest website nu este directionat catre persoanele din orice jurisdictie unde (din cauza nationalitatii persoanei respective, rezidentei, cetateniei sau oricarui alt element) publicarea sau accesarea site-ului web vin in contradictie cu legile si reglementarile locale.

Persoanele la care se refera aceste restrictionari si prohibitii, nu trebuie sa acceseze sau sa utilizeze acest website. Prin accesarea sau utilizarea acestui website din proprie initiativa, Utilizatorul este direct raspunzator pentru respectarea legilor si normelor legale locale.

Website-ul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica aceste Conditii de Utilizare in orice moment, fara o avertizare prealabila. Fiecare Utilizator trebuie sa consulte aceste Conditii de Utilizare de fiecare data cand acceseaza si/sau utilizeaza website-ul.