Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme Straine Adauga Firma Contact Oferte si reduceri Meniu Principal


Reclama gratuita pentru firme


Catalogul firmelor romanesti - Cartierul Meu ofera tuturor firmelor din Romania posibilitatea de a-si face reclama in mod gratuit*.


Daca ai nevoie de publicitate gratuita pentru firma ta, ai nimerit in locul potrivit.


Pentru a beneficia de mai multa vizibilitate pentru afacerea ta si pentru a atrage mai multi clienti, adauga-ti acum afacerea in catalogul Cartierul Meu.


* Exceptie de la gratuitate fac cabinetele medicale, cabinetele de avocatura si notariat, si farmaciile. Acestora li se percepe o taxa de 10 Euro la adaugare.
Publicitate gratuita pentru firme


Nu ati gasit o categorie pentru afacerea dvs.? Propuneti una si o vom adauga.
Adaugare firma


Pentru a va adauga firma in catalogul firmelor din Romania "Cartierul-meu", trimiteti urmatoarele informatii la adresa de e-mail - cartierul_meu@yahoo.com.


1. Numele firmei si descrierea acesteia.(Sfat: Faceti o descriere cat mai completa a afacerii sau serviciilor pe care le oferiti.)
2. Adresa firmei
3. Date de contact (nr. tel, e-mail, fax,etc - pentru clienti)
4. Program de lucru
5. Imagini reprezentative (nu este obligatoriu, insa "o poza face cat o mie de cuvinte")


ATENTIE!!!
⇒ trimiteti doar date de contact ale firmei (date ce doriti sa fie facute publice). Nu trimiteti date personale - Cartierul-meu nu stocheaza si nu prelucreaza date personale;
⇒ trimiteti doar texte si imagini asupra carora aveti drepturi de autor. Cartierul-meu.com nu verifica drepturile de autor asupra informatiei trimise de dumneavoastra si nu poate fi facut responsabil pentru acest lucru. Dumneavoastra sunteti singuri responsabili pentru acuratetea informatiei, descrierea firmei si drepturile de autor asupra textelor si imaginilor trimise pentru adaugare in website;
⇒ Cartierul-meu isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice informatie care contine elemente ilegale, amenintatoare, abuzive, jignitoare, defaimatoare, obscene, pornografice, vulgare sau care pot ridica obiectii de orice fel, inclusiv dar fara a se limita la orice transmisii care constituie sau incurajeaza comportamente care sunt considerate fapte penale, care pot atrage raspunderea civila sau care incalca in orice alt mod legea nationala sau internationala
⇒ trimitand descrierea si imaginile firmei va dati acordul ca website-ul Cartierul-meu.com sa aiba dreptul de a utiliza, reproduce, prezenta, modifica, distribui sau procesa informatia respectiva, fara a fi nevoit sa plateasca vreo taxa si fara a putea fi facut responsabil pentru drepturile de autor;

Pentru orice nelamurire ne puteti contacta la adresa de e-mail cartierul_meu@yahoo.com. Adresa dumneavoastra de e-mail va fi folosita doar pentru a va raspunde la intrebari.


ATENTIE!!!
⇒ Nu se vor adauga in site firmele a caror descriere este de doar cateva cuvinte, de genul "Firma X vinde telefoane. Telefon: 012345678".
⇒ Nu se vor adauga in site firmele ce vor trimite link-uri de unde noi sa copiem descrierea sau imaginile (noi le adaugam gratuit, insa nu facem descrieri).
⇒ Cartierul-Meu.com si rezerva dreptul de a adauga sau nu firma in site.
De ce sa-mi adaug afacerea in catalogul cu firme "Cartierul meu"?


Sunt foarte multe persoane care au o afacere, insa nu realizeaza ca un simplu sediu al firmei nu iti aduce clienti.
Daca nu esti usor de gasit de catre potentialii clienti, de catre cei care cauta produse sau servicii ca cele pe care tu le oferi, atunci poti astepta mult si bine sa apara cumparatorii.


Si cum internetul s-a dezvoltat atat de mult, majoritatea celor interesati de un produs sau un serviciu cauta prima data on-line.


O parte din firme si-au facut un website de prezentare, insa nu foarte multe investesc si in optimizarea acestuia, astfel inca sa apara pe prima pagina a motorului de cautare (fie el Google, Bing, Yandex, etc.).


Administratorii acestor firme vor spune: "dar.. eu am un website"!


Da, asa e, dar daca vom cauta pe Google un produs sau un serviciu pe care tu il vinzi, oare il vom gasi? Iar daca il vom gasi, pe ce pozitie este?


Va sfatuim sa va adaugati firma in "Cartierul Meu", pentru ca:


• Descrierea serviciilor/produselor este facuta de dumneavoastra si o puteti completa, schimba sau sterge oricand doriti;
• Datele de contact ale firmei vor fii vizibile pentru toti vizitatorii paginii;
• Veti beneficia de link catre website-ul dumneavostra (ajuta la cresterea vizibilitatii website-ului firmei);
• Adaugarea este gratuita, precum si optimizarea paginii de prezentare;


Adaugarea afacerii dumneavoastra in website-ul "cartierul-meu.com" nu reprezinta o garantie ca veti deveni peste noapte cea mai cunoscuta afacere din Romania, insa cu siguranta va ajuta la cresterea vizibilitatii on-line.
Link catre website-ul firmei


Daca doriti link do-follow din pagina de prezentare a firmei, catre website-ul firmei dumneavoastra (ajuta la cresterea vizibilitatii website-ului firmei), Cartierul Meu va ofera 2 posibilitati:


1. Adaugati unul din linkurile de mai jos in pagina principala a website-ului dumneavoastra (Copy - Paste) si ne trimiteti linkul cu pagina, dupa ce l-ati adaugat.


<a href="https://cartierul-meu.com/" target="_blank" title="Lista cu firmele din Romania">Lista firme Romania</a>


<a href="https://cartierul-meu.com/" target="_blank" title="Catalog firme Romania">Catalog firme Romania</a>


<a href="https://cartierul-meu.com/" target="_blank" title="Lista cu firmele romanesti">Lista firme romanesti</a>


<a href="https://cartierul-meu.com/" target="_blank" title="Catalog cu firme romanesti">Catalog firme romanesti</a>


<a href="https://cartierul-meu.com/" target="_blank" title="Catalog firme Cartierul Meu">Cartierul Meu</a>


2. Platiti o taxa de 10 Euro/an (prin PayPal) si nu mai este nevoie sa adaugati link catre site-ul nostru.


Care e diferenta intre linkurile dofollow si nofollow? Vezi Aici!