Catalog cu firmele din Romania Firme judetul Olt Firme Slatina Tamplarie si termopane Slatina Oferte si reduceri Meniu Principal

Tamplarie PVC si termopane Salamander Slatina - Usi si ferestre
Producem si montam tamplarie PVC Salamander (usi si ferestre) cu geam termoizolant in orasul Slatina si in localitatile invecinate.


La fabricarea usilor si ferestrelor cu geam termopan se folosesc profile din PVC de la cel mai renumit producator de profile si anume Salamander.


Tamplarie PVC Salamander, usi si ferestre Slatina


Termopane Salamander Slatina


La cererea clientului, tamplaria PVC se poate vitra cu geam termopan (2 foi de sticla) sau cu tripan (3 foi de sticla) si poate fi realizata in culori diferite (alb, Wenge, stejar auriu, nuc, etc.)

Va punem la dispozitie de o gama variata de sticla, cum ar fi: clara, reflexiva (oglinda), low-e, Four seasons (4 anotimpuri), sticla mata, sticla antiefractie, sticla ornamentala, vitralii sau sticla bombata, etc.


Realizam, de asemenea, si usi de intrare din PVC Salamander, usi simple sau duble (portari), usi ce pot fi vitrate cu diferite modele de paneluri ornamentale din PVC (drupaneluri).
Tamplarie PVC Salamander


Dupa cum stiti, profilele din PVC Salamander au o calitate superioara fata de cele existente pe piata, si se adreseasa celor ce isi doresc o tamplarie de calitate si o izolare superioara a casei.


Usile si ferestrele Salamander indeplinesc chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti, acesta fiind motivul pentru care am decis sa alegem calitatea. Tu ce alegi?
Usi de garaj Slatina


Ai nevoie de o usa de garaj? Noi suntem solutia!


Comercializam si montam usi de garaj tip rulou si sectionale, cu actionare manuala sau automata, in diferite culori si dimensiuni.
Rulouri exterioare din aluminiu Slatina

Pentru a va proteja casa, tamplaria PVC si pentru a scadea costurile cu incalzirea pe timpul iernii, este recomandat montajul rulourilor exterioare din aluminiu.


Comercializam si montam rulouri exterioare din aluminiu, in culori diferite, la dimensiunile ferestrelor si usilor tale.
Plase de insecte Slatina

In sezonul cald, atunci cand insectele se inmultesc, viata noastra devine mai grea :).

Cu totii stim cat de suparator este sa-ti intre muste si tantari in casa, de aceea recomandam ca la tamplaria din PVC sa se puna si plase de insecte.


Realizam plase de insecte tip usa, tip rulou si tip clise
Masuratorile, transportul si montajul sunt gratuite!
Imagini tamplarie PVC Salamander SlatinaDate contact tamplarie Salamander Slatina
Telefon: 0741.569.839