Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Olt Firme Slatina Magazine Slatina Oferte si reduceri Meniu Principal

Magazin cadouri și suveniruri Adaly's Slatina
Situat in zona Steaua din Slatina, magazinul Adaly's comercializează cadouri, costume tradiționale, obiecte de artizanat, suveniruri, cadouri personalizate și corporate (pentru firme).


In magazinul nostru veți găsi: magneți personalizați, ii tradiționale, costume populare românești, obiecte de artizanat, oale din lut, ceasuri, sculpturi din lemn, figurine pentru gradină, căni personalizate, brelocuri, kendame, spinere și multe alte cadouri, atât pentru adulți cât și pentru copii.


Magazinul de cadouri si suveniruri Adaly's din Slatina


Cadouri și produse de artizanat Slatina - Adaly's


Daca aveți o firmă și vreți să faceți cadouri angajaților dumneavoastră, noi suntem soluția! La noi veți găsi o varietate diversă de cadouri pentru firme.


Adaly's Slatina - la noi întotdeauna veți găsi cadourile perfecte pentru cei dragi!


Magazinul de artizanat Adaly's Slatina este un proiect de promovare al valorilor, tradiției și culturii.


Comercializăm diverse modele de costume tradiționale pentru copii și pentru femei, ii pentru barbați, ii pentru copii, genți tradiționale, coșuri împletite, obiecte din lemn, lut și ceramică pentru gospodarie, decorațiuni pentru gradină, prosoape de artizanat și multe altele.


Comercializăm de asemenea, costume tradiționale pentru ansambluri folclorice și de dansuri populare.


Tradiția romanească însemnă mai mult decât o parte a istoriei.
Magazinul nostru, care cuprinde toată gama de produse artizanale, a adus în actualitate portul tradițional românesc, pe care trebuie să-l cunoască toată lumea.


Suntem la dispoziția celor din afara țării, trimițând colete oriunde in afara României, prin poștă sau curier (Atlassib), cu plata ramburs sau în cont bancar.
Avem clienți mulțumiți cărora le-am trimis ii tradiționale, costume populare si obiecte de artizanat în Italia, Franța, Spania, Germania, Austria, Anglia, Grecia, Bulgaria si chiar în Suedia.


Vrei sa fim prieteni pe Facebook? Click Aici!
Magazin de cadouri si suveniruri Slatina - Adaly's
Date contact magazin Adaly's Slatina:Telefon: 0743.315.394

E-mail: artizanatadalys@yahoo.com

Facebook: Click Aici!

Adresa: Slatina, Str. Ecaterina Teodoroiu, Bl. 13, la parter (langa Casa Pariurilor) | Vezi pe harta!


In cazul in care nu cunoasteti orasul, sunati la taxi Slatina.