Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Cluj Firme Cluj Napoca Constructii Cluj Napoca Oferte si reduceri Meniu Principal

Firma de constructii Reparatii de Top Cluj-Napoca
In contextul actual, echipa reprezinta factorul cheie pentru performanta si succes.


Reparatii de Top este o echipa de oameni profesionisti, cu experienta in domeniul reparatiilor si amenajarilor interioare si exterioare, indiferent de complexitatea lucrarii, de la simple reparatii la renovari totale.


Firma de constructii Reparatii de Top din Cluj-NapocaReparatii de Top Cluj-Napoca


Echipa Reparatii de Top va pune la dispozitie posibilitatea de a beneficia de o gama foarte larga de servicii, efectuate cu seriozitate si profesionalism: servicii de instalatii sanitare, termice si electrice, servicii de tamplarie si lacatuserie, servicii de amenajari interioare si exterioare.


Gandindu-ne la diversele probleme ce se ivesc intr-o casa, venim in sprijinul dvs. si cu: servicii de reparatii electrocasnice mari, servicii instalatii aer conditionat si activitati de service IT, atat hardware cat si software.


Indiferent daca construiti sau renovati, pentru ca totul sa se finalizeze conform planului dvs., va punem la dispozitie si servicii profesionale de curatenie si, nu in ultimul rand, realizarea unui mobilier personalizat in functie de nevoile si stilul dvs.
Contact Reparatii de Top Cluj-Napoca:
Telefon: 0773.372.899

E-mail: info@reparatii-detop.ro

Program de lucru: Luni-vineri: 08:00 - 18:00

Adresa: Vezi pe harta