Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Suceava Firme Suceava Transport Suceava Contact Meniu Principal

Firma AutoTransport SuceavaFirma de transport AutoTransport din Suceava oferă servicii de transport mașini Anglia-Romania si Romania-Anglia: mașini de lux, mașini noi, mașini second hand, mașini de epocă, jeep-uri, limuzine, scutere, motociclete, atv-uri, biciclete.


Încheiem contracte de colaborare atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice și oferim Discount pentru clienții care transportă un trailer full.

Dispunem de platforme autorizate și omologate la nivel internațional și avem posibilitatea de a transporta de la 1 autoturism si pana la 9 autoturisme.


Transport auto pe platforma firma AutoTransport Suceava


Transport mașini pe platformă Anglia - Romania


Departamentul nostru este format din oameni rabdători și cu o vastă experiență în domeniul transportului auto pe platformă.

Vă vor raspunde la toate întrebările despre transportul auto: prețul transportului; durata transportului; locul încărcării; locul descărcării etc.


Preluarea și ridicarea autovehiculelor se face pe bază de scrisoare CMR, fiecare mașină transportată de noi având asigurare în caz de incidente valabilă de la remorcare și până la predarea către client.


Autotransport Suceava garantează un transport sigur, rapid si avantajos!

Suntem lideri în transportul autoturismelor pe platforme!
Transport masini pe platforma - AutoTransport Suceava
Date de contact:
Telefon: 0756.317.305 - Dna. Sabina

E-mail: autotransportlogistic@gmail.com

Facebook: Click Aici

Website: Click Aici
Orasul Suceava