Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Oferte si reduceri Meniu Principal

Miere de Manuka
Considerată a fi cel mai puternic antibiotic natural, mierea de Manuka este singura miere din lume folosită în scop medicinal, folosită pentru tratarea unui spectru foarte larg de afecţiuni.


Mierea obținută din arbustul Manuka are proprietăți antibacteriene puternice, cu o eficienţă chiar și de până la 50 de ori mai mare decât a antibioticelor din farmacii.


Miere din flori de arbust Manuka, Noua Zeelandă


Miere din flori de arbust Manuka, Noua Zeelandă


Mierea de Manuka este o miere monofloră, are o culoare portocalie, cu gust ușor caramelizat de eucalipt și provine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbust ce crește doar în Noua Zeelandă.


Diferența dintre mierea de Manuka și cea normală este că, cea extrasa din arbustul de Manuka are un conținut foarte ridicat de metilglioxal (MGO™) - o substanță, a cărei concentrație indică puterea antibacteriană a acestui produs.


MGO™ este metilglioxal, o componenta activă a mierii ce se formează în mod natural în nectarul florilor de Manuka și are proprietăţi antibacteriene, iar cu cât nivelul MGO™ este mai mare, cu atât puterea antibacteriană este mai crescută.


În funcție de factorul MGO™, mierea de Manuka este de 4 feluri și se recomandă pentru:

• MGO™ 100+ pentru întărirea sistemului imunitar;
• MGO™ 250+ în tratarea unor afecțiuni minore (tuse, răceli ușoare, etc.);
• MGO™ 400+ în infecții, al inflamații și pentru reglarea acidității și refluxului gastric;
• MGO™ 550+ în cazul infecțiilor rezistente la acțiunea antibioticelor, precum cele cu candida, stafilococ auriu, etc.


Miere din flori de arbust Manuka, Noua Zeelandă

MGO™ este marcă înregistrată Manuka Health New Zeeland Ltd. și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
Imagini arbust și flori de Manuka