Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Contact Meniu Principal

Imprumuturi rapide online
Cu totii am trecut prin perioade mai putin bune in care am avut nevoie de sprijin financiar, iar pentru acesta am fost nevoiti sa apelam la o banca sau la o casa de amanet.

Si cum stim care sunt etapele pentru a obtine un imprumut bancar, tot mai multe persoane apeleaza la creditele rapide nebancare on-line.


Ca o reactie la cererea pietei, in ultimii ani au aparut numeroase institutii financiare nebancare (IFN-uri), cu un sistem bine pus la punct, de unde puteti imprumuta rapid si on-line bani.


Atunci cand apar situatii urgente cu cheltuieli neplanificate, una din solutiile cele mai la indemana sunt produsele financiare de tipul creditelor rapide nebancare on-line, care sunt usor de obtinut, usor de rambursat si sunt adresate aproape tuturor categoriilor de varsta.


Imprumuturi rapide Vivacredit.roCredit rapid on-line de la Vivacredit.ro


Una dintre cele mai cunoscute institutii financiare nebancare este Vivacredit, care ofera creditul rapid on-line "Creditul Pana la Salariu".


"Creditul Pana la Salariu" de la Vivacredit.ro este o linie de credit din care se pot retrage bani la nevoie si, dupa ce sunt rambursati, vor fi din nou disponibili in contul clientului.


Puteti solicita noul "Credit Pana la Salariu" de pe vivacredit.ro. In 15 minute veti primi raspunsul si in 2 ore aveti banii in cont.

Oricand veti mai avea nevoie de bani, puteti retrage din suma pusa la dispozitia dumneavoastra - maxim 2000 lei. Atat timp cat nu retrageti bani, nu va costa nimic!


Pentru a putea retrage bani, trebuie sa alegeti din contul dumneavoastra de client Viva Credit suma care vreti sa va fie transferata. De asemenea, puteti solicita suma de care aveti nevoie si prin telefon sau email.


La salariu, cand este stabilita scadenta, platiti inapoi doar suma pe care ati retras-o si dobanda acumulata pana in acel moment. In cazul in care la scadenta nu aveti toti banii, puteti plati inapoi doar o parte, insumand cel putin 10% din cat ati utilizat, plus dobanda aferenta. Rambursarea anticipata este fara comision sau costuri suplimentare.


Banii pe care i-ati rambursat vor fi din nou disponibili in contul dumneavoastra de client si ii veti putea retrage la nevoie.

Contractul cu Vivacredit se incheie pe o perioada de 5 ani, pentru a va oferi libertatea de a retrage bani oricand aveti nevoie, fara a mai trece printr-un nou proces de analiza.


Solicita acum "Creditul Pana la Salariu" de la Vivacredit.ro, dand click Aici

Imprumut rapid on-line de la Creditprime.ro


O altă instituție nebancară ce oferă imprumuturi rapide on-line este Creditprime.ro.


Aceasta ofera un împrumut ce se obține rapid, cu răspunsul pe loc, și banii trimiși în aceeași zi. Se acordă pe o perioadă de 24 de luni și poate fi rambursat la salariu, sau oricând în cele 24 de luni.


Creditul Relaxat permite clienților ca la scadență (adică la fiecare 30 de zile) să achite doar minimul de plată (2.5% din principal + dobânda zilnică acumulată).

Creditul nu generează absolut niciun cost în perioada în care nu este utilizat. Nu există comision de analiză, nici taxe de administrare. Puteți rambursa integral oricând doriți și reutiliza banii din nou, fără să mai fie nevoie de o nouă cerere. Banii rămân în contul dumneavostra personal pe durata celor 24 de luni.


Cui îi este adresat acest serviciu?

Serviciul este destinat tuturor cetățenilor României, cu vârstă cuprinsă între 22 și 70 de ani, ce încasează un venit lunar ce poate fi demonstrat.


Avantajele creditului rapid de la Creditprime.ro

• produsul este super competitiv, iar noi suntem extrem de rapizi;
• oferă decizia de creditare în decurs de 2 minute;
• nu se cere clienților garanții, cont în bancă sau istoric de creditare impecabil;
• nu se neglijează nici un contact, suntem accesibili 24/7 și foarte receptivi;
• împrumutul se elibereaza prin transfer pe card, cont bancar sau direct numerar;
• o formă de aplicare comodă - 100% online, suport telefonic pas cu pas - sunam chiar noi clienții dacă doresc. • suma împrumutului, pentru clienții noi: 200-1500 lei
• termen valabilitate împrumut: 24 luni


Condiții pentru solicitarea unui împrumut rapid:
• solicitantul creditului să fie eligibil (vârsta minimă de 22 ani, maxim 70 ani, cetățean român cu venituri legale);
• să ataşeze copia CI
• să ataşeze o dovadă de venit recentă.


Solicita un un imprumut rapid on line de la de la Creditprime.ro, dand click AiciAtentie: Acest tip de credit nu este recomandat pentru perioade indelungate de timp!