Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Dolj Firme Craiova Hoteluri Craiova Oferte si reduceri Meniu Principal

Hotel Splendid 1900 Craiova
Situat in centrul istoric al Craiovei, vis-a-vis de Teatrul National Marin Sorescu si Universitatea din Craiova, la numai cativa pasi de primaria si prefectura orasului, Hotelul Splendid ofera cazare in 24 de camere ce amintesc de eleganta clasica si stilul provensal, cu dotari de ultima generatie, la standardele unui hotel de 4 stele.


Hotelul Splendid este gazduit intr-o cladire istorica din anul 1900.
Inainte de razboi, cladirea a gazduit magazinul "Vulturul de Mare", apoi un bufet numit "Splendid", pana in 1990. Dorind sa se continue traditia si patina timpului, cladirea a trecut printr-un proces de consolidare, restaurare si decorare, pastrandu-se, de asemenea, si denumirea "Splendid".


Imagine hotel Splendid din Craiova

Rezervari hotel Splendid din Craiova


Cazare hotel Splendid Craiova


Cele 24 de camere sunt distribuite pe 2 etaje, fiecare dintre ele avand un decor aparte, in care frumosul se imbina placut cu utilul. Fiecare camera este unica in felul sau, pastrand inspiratia caracteristica fiecarui etaj.


La primul etaj veti descoperi un apartament cu un dormitor si un living, baie cu cada si terasa cu vedere panoramica asupra orasului, fotolii si mese, 5 camere single, 5 camere duble si o camera executive.


Camerele de la primul etaj reconstituie atmosfera luxului francez, intr-un spatiu confortabil si primitor. Eleganta clasica se simte in liniile drepte, armonia majestuoasa a mobilierului, simetria si echilibrul detaliilor.


Etajul al doilea gazduieste un apartament cu un dormitor si un living, baie cu cada si terasa cu vedere panoramica asupra orasului, fotolii si mese, 2 camere single, 8 camere duble si o camera executive.


Simplitatea si eleganta se imbina armonios cu mobilierul suplu, cu stil, si culorile calde dominate de alb si gri. Unele camere dispun de un mic balcon individual, fapt ce le face sa fie si mai apreciate de catre oaspetii nostri.


Toate camerele au plasme TV, Wi-Fi gratuit, sistem climatizare, spatii de depozitare, seif individual si bai cu accesorii de lux. Pernele sunt umplute cu puf de gasca, iar asternuturile sunt din bumbac de cea mai buna calitate.

Paturi extra sunt disponibile la cerere.
Facilitati hotel Splendid 1900


• Mic dejun inclus
• Acces gratuit sala de fitness si sauna
• Parcare publica cu plata
• Transfer aeroport Craiova
• Receptie 24h
• Concierge
• Bar & Lounge
• Sala de conferinte
Imagini hotel Splendid Craiova
Date contact hotel Splendid 1900 CraiovaTelefon: 0737.023.921 | 0351.419.419

Fax: 0351.419.420

E-mail: contact@splendid1900.ro

Website: Click Aici!

Adresa: Strada A.I. Cuza, nr. 4C, Craiova, Dolj Romania | Click Aici

In cazul in care nu cunoasteti orasul, sunati un taxi din Craiova.