Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Arges Firme Pitesti Firme curatenie Pitesti Oferte si reduceri Meniu Principal

Firma de curatenie General Cleaning Pitesti
Firma de curatenie General Cleaning Pitesti va ofera servicii profesionale de curatenie, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist, aparatura moderna, tehnologie de lucru de ultima generatie si solutii ecologice fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra.


Firma de curatenie General Cleaning PitestiServicii de curatenie Pitesti - General Cleaning


General Cleaning ofera servicii de curatenie clientilor din Pitesti, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges, Campulung, Stefanesti, Topoloveni si Bucuresti, dar la cerere, in cazul unor contracte ferme, putem oferi servicii si in alte zone.


Contactati-ne pentru a putea discuta direct, pentru ca in functie de client, zona, durata contractului, etc, putem oferi servicii de curatenie si societatilor aflate in afara zonei noastre normale de actiune.
Contact firma General Cleaning Pitesti:
Telefon: 0748.222.855 | 0770.240.600 | Fax. 0348.430.089

E-mail: office@generalcleaning.ro

Website:Click Aici!

Program: Luni-Vineri: 08:00-17:00 / Sambata: 09:00-14:00

Adresa: Pitesti, Calea Craiovei, Bloc 41A, Sc. C, Ap. 1, vis-a-vis de Costas si Husqvarna (ultimul bloc cu 4 etaje pe dreapta, la strada, pana sa cobori panta Craiovei spre centru).| Vezi pe harta


In cazul in care nu cunoasteti orasul, sunati un taxi din Pitesti.