Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme judetul Constanta Firme Constanta Firme constructii Constanta Reduceri si oferte Meniu Principal

Firma de constructii Ana Invest Constanta
Firma de constructii Ana Invest din Constanta asigura o gama completa de proiectare si servicii de constructii metalice, lucrari de sudura, instalatii de apa si canal, de la repararea robinetelor care picura pana la inlocuirea conductelor de scurgere, termice, electrice, solare, eoliene si sisteme de securitate toate lucrarile fiind garantate.


Dispunem de ani de experienta in furnizarea de servicii pentru clienti casnici si comerciali, de reparare si inlocuire a conductelor, de curatare a canalelor de scurgere si colectoare, de spalare cu apa la presiune mare si de detectare a scurgerilor si conductelor subterane.


Firma de constructii Ana Invest orasul Constanta


Ana Invest - firma de constructii Constanta


Servicii oferite de Ana Invest Constanta:

Instalatii termice casnice si comerciale
• reparam, asiguram service si curatam toate tipurile de sisteme de termice si instalatii de apa si canal. Daca sistemul dumneavoastra de scurgere sau instalatia termica nu asigura o scurgere corespunzatoare, daca din conducta de scurgere sau a instalatiei de apa si canal se simte miros neplacut sau daca intampinati alte probleme, contactati-ne pentru a stabili o programare.

Instalatii solare / eoliene casnice si comerciale
• asiguram operatiuni de montare, service si reparatie pentru toate modelele si marcile de instalatii eoliene si solare. Daca va confruntati cu alte probleme legate de instalatiile eoliene sau solare, contactati-ne pentru a stabili o programare. Vom avea grija sa le readucem in stare normala de functionare.

Instalatii electrice casnice si comerciale
• instalatiile electrice defecte reprezinta o problema serioasa; acestea pot cauza daune reale cladirii dumneavoastra si pot intrerupe activitatea intregului sediu. Pentru a preveni astfel de probleme, punem la dispozitia organizatiilor un program special de intretinere. Totusi, daca apare o urgenta, va oferim un serviciu non-stop de lucrari in regim de urgenta.

Instalatii sanitare casnice si comerciale
• daca aveti conducte sparte sau orice alta problema la instalatia de apa si canal, trebuie sa luati masuri; in caz contrar, situatia se poate agrava si mai mult. Sunati imediat la Instalatii. Punem la dispozitia clientilor casnici si comerciali un serviciu non-stop de lucrari pentru instalatiile de apa si canal, astfel incat sa va putem satisface nevoile la orice ora din zi.

Confectii metalice
• asiguram o gama completa de proiectare si servicii de constructii metalice si lucrari de sudura

Securizarea locuintei
• siguranta casei inseamna securizarea casei existand diferite modalitati prin care aceasta poate fi facuta. Tot ce ai nevoie este sa alegi combinatia de dispozitive de securitate potrivite casei si familiei tale si modul in care acestea vor fi montate in casa ta.
Date contact Ana Invest Constanta:
Telefon: Birou Constanta - 0241.680.819 | 0787.636.074 | 0729.676.777

Telefon: Birou Bucuresti - 0746.471.087

E-mail: contact@ana-invest.ro / anaimvest@gmail.com

Facebook: Click Aici!

Adresa Constanta: Str. Pandurului, Nr. 48, Km. 5 | Vezi pe harta

Adresa Bucuresti: Soseaua Berceni, Nr. 96, Bl A, Ap. 1802 | Vezi pe harta