Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Firme Bucuresti Curatenie Bucuresti Contact Meniu Principal

Atlantic Ocean Bucuresti - produse de curatenie
Obiectul principal de activitate al firmei Atlantic Ocean Bucuresti este importul si distributia de consumabile si produse de curatenie.


Pentru ca voi, clientii nostri, sa economisiti bani si timp, am deschis magazinul nostru de consumabile, ustensile si detergenti chiar aici, in Bucuresti, zona Universitate.


Transport auto pe platforma firma AutoTransport Suceava


Produse de curatenie Bucuresti - Atlantic Ocean


De ce sa cumparati de la noi?


1. Avem cel mai bun pret!
Atat hartia igienica, prosoapele de hartie, paiele si articolele din plastic, cat si detergentii nostri au preturi accesibile si un raport calitate - pret excelent.


2. Suntem aici!
Depozitul nostru, situat pe strada Tabacarilor, chiar in centrul Bucurestiului, va va facilita modul de a va aproviziona. Astfel veti castiga timp si bani, nu depindeti de nimeni, nu trimiteti delegate, nu aveti nevoie de depozit deoarece noi suntem aici. Nu consumati benzina si nu iesiti din oras.


3. Livrare rapida!
Avantajele localizarii noastre in centru nu se opresc aici. Noi nu depindem nici de trafic, nici de multe semafoare. Asadar va vom livra comenzile in cel mai scurt timp.

Incearcand sa tinem pasul cu situatia economica actuala, noi, cei de la Atlantic Ocean, iti oferim cele mai bune produse de curatentie si consumabile din Bucuresti adaptate bugetului tau, care sa reflecte cel mai optim raportul calitate/pret.


Convinge-te de asta contactandu-ne pentru o oferta de pret.
Imagini Atlantic Ocean Bucuresti
Contact Atlantic Ocean Bucuresti:
Telefon: 0786.578.547 | 0786.578.548 - Director General - Oncescu Angelica Gabriela

E-mail: atlanticocean_ro@yahoo.com

Facebook: Click Aici

Program de lucru: Luni-Vineri: 10:00 - 19:00