Catalog cu firmele din Romania Catalog firme Contact Meniu Principal

Asigurari RCA ieftine Bulgaria
Daca ai o masina inmatriculata in Bulgaria si vrei sa-i faci asigurarea obligatorie, trimite-ne o copie a talonului (cel mare) la adresa de mail iuliapetrescu90@yahoo.com si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de pret.


Oferim un pret bun pentru asigurarile RCA facute pentru masinile inmatriculate in Bulgaria.


Asigurari auto Bulgaria


Asigurari auto Bulgaria


Esti sigur ca asigurarea ta nu e falsa?


Tocmai am avut un client care isi facuse asigurare la o firma dubioasa si in cateva zile ii expira RCA-ul.


Omul, de buna credinta, isi platise asigurarea (zicea ca a luat-o mai ieftina) si circula cu masina, stiind ca are asigurare in caz de accident sau daca e oprit de politie. A apelat la noi pentru a face una noua si ghiciti ce s-a intamplat.


Am verificat la fondul national de asigurari din Bulgaria, unde, surpriza, aceasta asigurare nu figura la nici un asigurator bulgar. Masina nu avea asigurare de 1 an si 8 luni.

Asa ca aveti mare grija de unde cumparati, pentru ca nu intotdeauna ieftin inseamna si sigur.


De asemenea fiti foarte atenti si in momentul in care cumparati o masina cu numere de Bulgaria!

Verificati intai daca proprietarul masinii este in "Lista Neagra" a asiguratorilor din Bulgaria. Daca acesta este in aceasta lista a fondului bulgar de asigurari, nu cumparati masina!!!

Lista a fost facuta pentru ca firmele de asigurari sa stie care sunt acei proprietari bulgari care au mai multe masini pe numele lor, care sunt cei care au accidente, care au probleme, s.a.m.d.


Pentru acestia, tarifele pentru asigurarile RCA cresc foarte mult, unele ajungand si la peste 500% din pretul unei asigurari normale.

Chiar si asa, asigurarea pentru o masina cu numere de inmatriculare bulgaresti care este condusa in Romania, este mai scumpa decat o asigurare RCA normala.


Pentru a verifica daca asigurarea dumneavoastra e valida dati click AICI si introduceti datele de pe talon.
Date de contact:
Telefon: (+359) 0892.307.487

E-mail: iuliapetrescu90@yahoo.com