Farmacia Guturai


Farmacia online Guturai din orasul Iasi

Farmacia Guturai orasul Iasi


Farmacia Guturai.ro comercializeaza online produse naturiste si homeopate precum si o gama larga de produse farmaceutice de tip otc fara prescriptie medicala.

In categoria Homeopatie puteti gasi formule complexe pluraliste, remedii uniciste si pluraliste tipizate iar in categoria naturiste sunt recomandate extracte, tincturi, gemoderivate, ceaiuri, antioxidanti, produse de detoxifiere, produse pentru terapia naturista si alimente bio.

In categoria Tehnico-medicale puteti gasi aparatura medicala de calitate si precizie ridicata precum nebulizatoare, stetoscoape, tensiometre, aparate de masaj, glucometre, umidifcatoare, aspiratoare nazale, paturi electrice dar si sanitare precum dezinfectanti, odorizante si consumabile de unica folosinta.

Fiecare zi in familie trebuie sa fie prilej de bucurie si relaxare. Imparte cu familia zambete folosind vitamine si minerale naturale pentru orice mic disconfort.

Farmacia Online Guturai va ofera spre comercializare produse naturiste si homeopate precum si o gama larga de produse farmaceutice de tip otc fara prescriptie medicala.


S.C. HYPERICUM S.R.L.Farmacie Online Guturai Iasi

Adresa : Str. Bradului, Nr. 7, bl. H5, Iasi, jud. Iasi

Telefon : 0232.274.229 / 0754.045.414

E-mail: office@guturai.ro / vanzari@guturai.ro

Website farmacie: http://www.guturai.ro

Facebook: guturai.ro

Program de lucru: L-V : 09:00-17:00