Catalog firme orasul Pascani

Lista firme orasul Pascani

Lista firme orasul Pascani

Firma de transport orasul Car Trans Cartonas Pascani

Firma Car Trans Cartonas Pascani - transport persoane, colete si masini pe trailer la destinatie, in Italia, Germania - tur si retur.


Orasul Pascani

Municipiul Pascani este situat in partea de nord-est a Romaniei, pe valea Siretului, in vestul judetului Iasi. La sud se invecineaza cu comunele Miroslovesti si Stolniceni-Prajescu, la est cu Ruginoasa si Todiresti, la nord cu Vanatori si Lespezi, iar la vest cu Valea Seaca.

In partea de jos a orasului, la 208 m altitudine fata de nivelul marii, sunt localitatile suburbane Lunca Pascani si Blagesti, iar in partea din deal, la peste 250 m altitudine, gasim localitatile suburbane Gastesti, Bosteni si Sodomeni. Suprafata municipiului Pascani este de 75,49 km2.

Municipiul Pascani este situat la o distanta de aproximativ 550 km de capitala Romaniei – Bucuresti. Toponimul Pascani provine de la numele boierului Oana Pasca, stapanul acestor locuri in secolul al XV-lea. Prima atestare documentara dateaza din anul 1453 din timpul domnitorului Moldovei, Alexandru al II-lea.

Sursa : http://www.primariapascani.ro/