Catalog firme orasul Otopeni

Lista firme orasul Otopeni

Lista firme orasul OtopeniOrasul Otopeni

Este asezat in zona limitrofa de nord a capitalei Romaniei - Bucuresti, pe drumul national nr.1 (DN 1).

Din punct de vedere fizico-geografic, orasul Otopeni este asezat pe interfluviul Colentina - Pasarea, in Campia Vlasiei, subdiviziune a Campiei Romane, iar din punct de vedere administrativ - teritorial este situat in judetul Ilfov. Suprafata administrativ-teritoriala actuala a orasului Otopeni este de 31,52 km2, iar populatia acestuia este de aproximativ 10.500 locuitori.

Datorita asezarii sale in imediata apropiere a capitalei Romaniei - Bucuresti - si a existentei pe teritoriul sau a Aeroportului International Bucuresti - Otopeni, care ii confera un statut privilegiat, orasul Otopeni a cunoscut o dezvoltare economica, sociala si culturala continua.

Economia orasului are o structura care cuprinde majoritatea sectoarelor de activitate: industrie, comert, servicii, transporturi, agricultura etc. Activitatile industriale se desfasoara atat in cadrul marilor companii cat si in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii. Acestea produc calculatoare, mobilier, confectii, imbracaminte, incaltaminte, materiale de constructii, instalatii, mase plastice, produse alimentare etc.

Atat modernizarea si extinderea retelelor de utilitati publice cat si dezvoltarea invatamintului si culturii, precum si dezvoltarea activitatilor industriale si indeosebi a serviciilor, au contribuit la cresterea nivelului de trai si standardului de viata ale locuitorilor orasului Otopeni.

Sursa: www.otopeniro.ro